Welkom op mijn Blog website over mijn geloofsreis met onze liefdevolle Vader. Mijn naam is Aida en ik ben geboren in 1985.

Mijn geloofsreis is begonnen in september 2017. Voor die tijd was ik niet bezig met het geloof. Ik heb altijd wel geloofd dat er iets meer zou zijn, maar daar hield het eigenlijk wel bij op.

Totdat Sven en ik werden uitgenodigd om eens te komen kijken bij Redemption Church in Amersfoort (voorheen Jong&Vrij). De eerste keer dat we daar binnen kwamen hadden we geen idee wat we moesten verwachten. Wij kenden alleen de traditionele kerk en daar hadden wij allebei geen connectie mee.

Tijdens onze eerste dienst werd een video-preek van Joseph Prince getoond. Die video-preek had zo’n indruk op ons gemaakt dat we nooit meer zijn weggebleven. Sindsdien zijn we elke zondag te vinden in de Flint in Amersfoort om elke dienst bij te kunnen wonen. In maart 2018 zijn we ook als vrijwilligers aan de slag gegaan binnen het Avondmaal-team. Halverwege 2019 ben ik gestopt binnen het Avondmaal-team en ben ik later dat jaar begonnen als redacteur voor de Redemption Church nieuwsbrief.

Op 15 april 2018 heb ik mij laten dopen en heb ik volmondig “Ja” gezegd tegen het geloof en tegen Jezus. Een mooie gebeurtenis in mijn leven.

In het begin vond ik het erg moeilijk om over mijn geloof te praten, maar met de tijd wordt het steeds makkelijker en ik vind het ook erg leuk om te doen!
In mei 2018 ben ik begonnen met het schrijven van een blog op Facebook waarin ik mijn ervaringen deel met anderen. Ik wil hiermee anderen inspireren en het helpt mij ook meteen om te zien dat de dingen waar ik tegenaan loop, anderen ook tegenaan lopen.

En nu (in augustus 2018) heb ik ook deze website geopend. Naast mijn blog deel ik ook mijn favoriete teksten, boeken, video’s en muziek met jou. En zo kan iedereen (ook mensen die geen Facebook hebben) mijn ervaringen lezen.

Laat gerust een reactie achter en mocht je contact met mij willen opnemen dan kan dat via het contactformulier. Veel plezier op deze website! 🙂